landskapHelseterapeut Anne-Marte Høvås

Utdannet hjelpepleier i 1976 og jobbet i offentlig helsevesen frem til 1999. Ønsket noe mer i arbeidslivet og startet på kurs i Aromaterapi i 1992, tok eksamen i 1993. Så videre på IFH med medisinsk grunnfag, fotsoneterapi og østensfilosofi, etter 6 eksamener, ferdig i 1995.

Startet opp klinikk i Oslo, januar 1995 sammen med akupunktør Tone Hjelle og samtidig tok vi utdanning i auriculomedisin hos Dr. Raphael Nogier.  Kursene i auriculomedisin har blitt fulgt opp frem til nå. Kursene i Posturolgi startet i 2001 utviklet av og med  Nevrolog Michel Marignan.

Flyttet i 2001 til Flisa i Hedmark og startet klinikk, fikk jobb i 2006 som terapeut en dag i uken i bedriften Jordan. Fikk i 2007 1-2 dager i uken som terapeut på Finnskogtoppen Helsehotell. Startet videreutdannelse høsten 2011: Myoreflexterapi av og med Dr. Kurt Mosetter. Eksamen avlagt i Konstanz i Tyskland april 2013.  Begynte på Voss i 2012.

Klinikkadresse Voss: Stallgata 15, 5708 Voss

Medlem av NNH

 

Tannlege Erik Barman

Utdannet tannlege i Bergen i 1982

Han har videre fordypet seg blant annet innen tannregulering og kjeveleddsdysfunksjon.

I tillegg til tannlege er han også utdannet akupunktør, kinesiolog, posturolog, tankefelts og myoreflex terapeut.

Hans spesialområder: Odontofobi (tannlegefrykt)  optimalt beskyttet amalgamsanering, kartlegging av tungmetallsbelastning og avgiftningstiltak.

Bitt og kjeveleddsproblemer, relasjon til syn,nakke og kroppsholdning.  Smerter i hode, nakke og ansikt.  Funksjonell og posturologisk kjeveortopedi.

HOLISTISK TANNPLEIE: Munnen er full av bevis på hvor den generelle helse er på vei, oftest lenge før det vises i andre deler av kroppen.  Sykdommer og avvik i munnen eller resten av kroppen påvirker hverandre.

Tannlege Erik Barman er uteksaminert i Søvnmedisin som en av fem norske tannleger i 2014. Søvnmedisin : Snorking, søvnapne` (pustestopp) og pustetrening.

Hjemmeside: tannlege-barman.no

 

Kurs & Foredrag

Kurs i yoga og pusteøvelser , høst, vinter og vår. Med helseterapeut Anne-Marte Høvås. Holder til i vår klinikk. Foredrag med tannlege erik barman og Anne-Marte Høvås søvnmedisin : snorking, søvnapne` (pustestopp) pustetrening og bevisst pust.

Holdes i vår klinikk

 

Erik og Anne-Marte samarbeider i hans klinikk på Voss

Med blant annet kjeveleddslidelser, muskelspenninger, kroppsholdning med relasjon til syn og nakke og skuldre  m.m.

Det er viktig at vi ser på munnen og bittet, kroppen og helsen som en HELHET, både ved forebygging og i behandling.

Vår visjon er å behandle alle pasienter individuelt etter en helhetlig og etter pasientens ønske og behov